Ung vuxen berättar

Livet som vuxen

Min mor

9 maj , 2016, 10.57 Rebecka

 

Igår var det morsdag och som den dåliga ungen jag är skriver jag om det en dag sent. Min mor är den bästa mamman för just mig. Hon har oändligt många kloka ord att dela med sig och får alla att skratta konstant. Om jag har stress eller oroar mig över något brukar hon alltid säga: Rebecka ta min hand. Allt kommer att lösa sig.

Mitt i all stress om framtiden och oron över pengar samt generella ”Vad skall jag bli när jag blir stor” – paniken är det nog inget som kan lugna ner en snabbare än att bara komma ihåg att allt kommer att bli bra i något skede.

Så släpp oron över en ny vecka och kom ihåg att det kommer nog att gå bra oavsett vad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *