Ung vuxen berättar

Skottland

Att göra något dumt för välgörenhet

25 apr , 2016, 14.10 Rebecka

 

Här i Skottland är välgörenhets events en stor grej. Min rumskompis skall springa i en colour run för välgörenhet men jag är en idiot och tänker sänkas ner för en stor bro istället.

Det är alltså Fort Bridge som vi skall sänkas ner för med ett rep i välgörenhetens namn. Som min chef sade: People like it when people do stupid shit for charity.

Men för att kunna bli sänkt ner med ett rep måste vi samla pengar till den välgörenhetsorganisation i vars namn vi skall trotsa döden, som i år är Alzheimer Scotland.

För att nå målet med pengar som måste samlas in vädjar jag till er alla att skänka en liten slant. Jag lovar att lägga upp massor av bilder av själva händelsen där mina skräckslagna ögon lyser och lökringarna under armarna växer. Samtidigt som ni får sen skratta åt det, ger ni en slant till en organisation som gör ett bra jobb och försöker hjälpa människor som har det väldigt svårt.

Vi har en elektronisk insamlings box här  , skriv gärna REBECKA i något meddelande så min chef kan se att jag gör något för eventet.

Om ni inte vill ta en smäll i att euron förvandlas till pund kan ni också sänka en slant till mitt personliga konto som jag lovar med heder och samvete att sen sänka in i vår lilla insamlingsbox som fysiskt finns på jobbet.

Mitt kontonr är: FI69 6601 0003 7980 14

BIC/SWIFT: AABAFI22

Markera bara betalning med ett meddelande i stil med: FRIFALL eller KLIPPREPET eller YOLO.

Jag är super taggad för detta och vi hoppas att det inte regnar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *