Ung vuxen berättar

Livet som vuxen,Sverige

Ung&Bortskämd

26 mar , 2016, 21.20 Rebecka

 

Om ni vill skratta åt något efter veckans deprimerande händelser får ni gärna gå och lyssna på min och min roomies Amandas nyaste podcast avsnitt. Vi jobbar fortfarande på att få det tillgängligt på iTun men det går väl bra såhär tillsvidare. I det nyaste avsnittet diskuterar vi en svensk realityshow som heter Ung&Bortskämd.

I princip handlar programmet om att en hel hög unga vuxna får nycklar till ett hus och det skall sen klara sig som vuxna handlingskraftiga människor. Tvisten i det hela är att de unga vuxna ifråga är genomruttet bortskämda av sina egna föräldrar. Till vår underhållning får det då prova olika jobb och fina citat som: ” Men jag skall bara bli rik, liksom gifta mig rik eller ärva ” knäcks i programmet.

Gå och lyssna på vad vi har att säga om svenska TVs juvel här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *