Ung vuxen berättar

Arbetsmarknaden,Edinburgh

Trollet på jobbet

14 apr , 2016, 13.50 Rebecka

 

På min nya arbetsplats finns det en sak som är absolut bäst och det är mina arbetskollegor. Det är gänget som en jobbar med som ofta gör dom 8h per dag fantastiska. På det ställe jag är i nu är vi en konstig samling av freaks. Det finns allt från poeter till komiker till skådespelare och musiker. Vi är alla lite konstiga, alla lite märkliga och på något sätt går vi ihop.

Förstås skämtar folk med varandra konstant. En av typiska sakerna är att skrämma varandra när vi går omkring med våra grupper i den underjordiska labyrinten vi guidar folk i. Jag har nästan skitit på mig fyra gånger på grund av att nån av typerna plötsligt hoppat framför näsan på mig och sagt: Buu!

Jag har nu planerat min revansch och bestämt mig att ta allt ett steg längre. I ett av rummen vi för folk till finns det massor av leksaker som folk lämnat till ett spöke som enligt rykten bor i rummet. Jag har nu bestämt mig att börja lämna leksakerna i konstiga kluster och i märkliga ställen som bara guiden kan se. Det krävs en del planering och är ganska säker på att cheferna att inte gillar detta, men jag tror på revansch, öga för öga.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *