Ung vuxen berättar

Arbetsmarknaden,Livet som vuxen

Dags att klä sig i korsett och börja jobba

12 mar , 2016, 20.11 Rebecka

 

Helvetet har frusit och min blogg kommer hädanefter att vara innehållslös för hör och häpna jag har blivit erbjuden ett jobb. I förra inlägget skrev jag om en arbetsintervju jag hade som en tour guide i ett underjordiskt labyrint av gångar som troligen spökar och det är där jag nu skall få jobba tills september.

En av fördelarna med jobbet är att jag får prata hela tiden. Jag gillar att prata, berätta, skämta och driva med folk. Andra fördelen är att jag får klä mig i gammaldags kläder från ca. 1650ish. På med en korsett och förkläde, hur roligt är inte det? Tredje fördelen är att det finns massa trappor jag måste gå upp och ner för och det hjälper mig att kämpa mot alla franskisar jag trycker i mig ( läs chips eller pommes ).

Jag är superglad och väldigt lättad för kan snart kanske finansiera en utekväll och köpa nya shorts till sommaren. Dessutom ser jag framemot att driva med amerikanska turister och försöka berätta fakta om stället som bara är fel: ” This stone was made in IKEA ”. Nej jag skämtar bara, jag är och kommer alltid att förbli professionell.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *