Ung vuxen berättar

Livet som vuxen

Måndagens funderingar

21 Dec , 2015, 21.52 Rebecka

 

När jag skulle gå ut från jobbet idag fastnade min blick vid en bok. Boken var nämligen skriven av min chef eller en av mina chefer och kan köpas på amazon.co.uk. Jag hade hört skvaller om att hen hade publicerat en bok och jag kunde knappt tro det för personen ifråga är så otroligt sur och bitter alltid när vi möts. Hur kan en person som har fått uppleva min största dröm verka så otroligt missnöjd och olycklig.

Det är så konstigt hur jag blev förvånad av chefens surhet, som om den här drömmen jag har skulle garanterat leda till evig lycka. Min egen naivitet förvånade mig.

Att ha drömmar som uppfylls leder väl inte till något mer än att du är du men med en dröm som blivit sann. Lika sur är du väl som innan om du var en sur citron sen förr. Lika glad är väl du som innan om du var en glad skitfläck som förr. Det verkar som om vi förvirrar och förväxlar prestation och att åstadkomma med lycka. Eller att vi ser det som ett verktyg till det.

Det finns säkert lite sanning i att nån persons skräp är någon annans guld.

Det där är säkert inte ett ordspråk men vi säger att det är det.

Jag får väl fortsätta drömma och kanske köpa boken för £4 pund som rykten säger att den kostar. Samtidigt lever hoppet kvar om att kanske någon dag få se ett leende på den sura citronens läppar som är säkert lika sannolikt som att se Loch Ness monstret.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *