Ung vuxen berättar

Arbetsmarknaden,Edinburgh,Livet som vuxen

Fick Amanda sparken?

8 Nov , 2015, 14.25 Rebecka

 

I förra inlägget skrev jag om hur min roomie/kämppis/kombo Amanda blev hotad att bli sparkad på grund av att hennes hår hade en vag nyans av ljusrött på grund av en Halloween utklädnad. Men hör och häpna hon har faktiskt fått en genuin ursäkt av assistant managern som hotat henne!

Amanda kom hem med ett enormt leende för assistant managern hade faktiskt kommit fram till henne och diskuterat det som hänt. Hen bad om ursäkt och var verkligen genuint ledsen över att det hänt ett så stort missförstånd. Amanda var verkligen jättenöjd, men inte på ett ” HAH jag vann ” sätt utan på ett mognare sätt där hela händelsen inte handlade om en tävling utan att en person hade behandlat en annan dåligt och sedan insett det själv och bett om ursäkt.

Helt otroligt fint tycker jag och speciellt när ursäkten verkade vara genuin samt att människan verkade ha lärt sig något.

Vi vet ju alla hur obehagligt det är att be om ursäkt efter att en har faktiskt gjort ett enormt fel och skadat någon. Det är ju inte roligt någonstans men viktigt att utföra och viktigt att en lär sig och utvecklas som person tack var det.

Så att: Heja assistant managern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *